среда, 6. јануар 2010.

Radno vreme za Badnji dan i Božić


Pekara Klas u Nušićevoj ulici radiće danas do 23 sata i jedina će biti otvorena sutra pre podne, od 5 do 9 časova. Pekara Kraljica danas je otvorena do 16 sati, Stari grad i Bilja do 18 časova. Od petka će sve pekare raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Kada su trgovine u pitanju, “Maxi” je danas otvoren do 18 časova, sutra neće raditi, a od petka važi uobičajeno radno vreme - od 7 i 30 do 21 sat. Prodajni objekti trgovinskog preduzeća “Coka”  danas će raditi do 19 časova, za Božić do 12 časova. DIS-market u Šalinačkoj ulici danas je otvoren do 18 časova, sutra neće raditi, a od petka normalno.

Pošta Smederevo danas će raditi sa strankama do 17 časova. Sutra su sve pošte koje pripadaju ovoj radnoj jedinici zatvorene, a od petka će raditi po uobičajenom rasporedu.

Služba opšte medicine Doma zdravlja dežuraće na Božić do 19 časova. Dispanzer za predškolsku i Dispanzer za školsku decu radiće od 7 do 19 časova. U Službi za kućno lečenje na terenskom davanju injekcija dežura po jedan medicinski tehničar od 7 do 9 i od 18 do 20 časova. Hitna pomoć radiće uobičajeno.


RSS Kanal