петак, 23. април 2010.

Sport

Najbolji veslači Srbije učestvovaće od danas do nedelje, na internacionalnoj regati u italijanskom Pjediluku. Veslač Smedereva, Nemanja Nešić, nastupiće u disciplini skif za lake veslače, dubl skulu i četvercu bez kormilara.

Rukometaši Smedereva gostuju večeras u Zrenjaninu ekipi Proletera, u okviru 25-og kola Super lige. Utakmice se igra od 19 sati.

Fudbaleri Smedereva gostuju u nedelju Čukaričkom, u meču 26-og kola šampionata Srbije. Utakmica na Banovom brdu počinje u 16 časova i 30 minuta.

U okviru 17-og kola Prve lige, fudbalerke smederevske Jerine ugostiće u nedelju ekipu Lemind Lavice iz Leskovca. Meč se igra od 15 časova, na igralištu u Mihajlovcu.

Karatisti Lotosa nastupiće tokom vikenda, u katama i borbama, na Medjunarodnom karate turniru „Vrnjačka Banja open“. Ovo takmičenje predstavlja generalnu probu za Prvenstvo Srbije, koje će biti održano 9-og maja u Lazarevcu.

Članovi Planinarskog kluba Čelik učestvovaće tokom vikenda na tradicionalnoj akciji „Karađorđevim stopama“, od Velike Plane, preko manastira Koporin, Radovanjskog luga do Pokajnice. Staza je duga 17 kilometara. U nedelju, članovi Čelika će biti na Beljanici, kraj Despotovca.

RSS Kanal