петак, 16. април 2010.

Sport

Takmičarka smederevskog Karate kluba Lotos, Milica Milosavljević, osvojila je 3-će mesto u borbama u kategoriji  preko 45 kilograma za kadetkinje na međunarodnom takmičenju „Zvolen kup 2010-te Slovakia open“. Starija pionirka Ana Bajčić zauzela je 4-to mesto u borbama, dok je kadet Siniša Kukulj bio 7-mi u svojoj kategoriji.

Odbojkaški klub Smederevo, od danas do nedelje, biće domaćin jednog od četiri polufinalna turnira Prvenstva Srbije za kadete. Pored domaćina, nastupiće Ribnica iz Kraljeva i Selters iz Mladenovca. Prva utakmica u Dvorani Smederevo igra se danas od 17 časova, a sastaju se domaćin i Selters. Sutra od 14 časova na programu je meč između Seltersa i Ribnice, dok će u nedelju, u isto vreme, igrati Smederevo i Ribnica. Prvoplasirana ekipa, izboriće plasman na završni turnir, među 4 najbolja tima u zemlji, u borbi za titulu državnog prvaka.

Košarkaši Smedereva ugostiće sutra beogradski Superfund, u meču poslednjeg kola Prve B lige. Susret u Dvorani Smederevo počinje u 11 časova.

Fudbaleri Smedereva gostuju sutra Javoru iz Ivanjice, u meču 24-og kola Super lige. Utakmica se igra od 14 časova i 30 minuta.

U okviru 16-og kola Prve lige, fudbalerke smederevske Jerine sastaju se u nedelju u Kragujevcu sa ekipom Sušice. Meč je zakazan za 14 časova.

Član Stonoteniskog kluba „Đurđev grad“ iz Smedereva, Marko Petrović, njegov klupski kolega, Nemanja Cvetković i Igor Đurović, iz Stonoteniskog kluba „Relaks“ Smederevo, nastupiće sutra na ekipnom Prvenstvu Srbije za mlađe kadete, koje će biti održano u Trsteniku. Očekuje se da će na ovom takmičenju učestvovati tridesetak ekipa iz Srbije i Vojvodine.

RSS Kanal