петак, 26. фебруар 2010.

Pobednici Demo Mastersa 7 - Destination iz Beograda

Pobednik Demo Mastersa 7, u organizaciji Beograda 202, je grupa Destination, saopštile su nam kolege iz Dvestadvojke. Posebna nagrada za najperspektivniji bend pripala je grupi Uvertira iz Novog Sada. Među superfinalistima nema predstavnika Smedereva.
U ovogodišnjem takmičenju koje je trajalo godinu dana, učestvovalo je više od 170 demo grupa, sa oko 800 muzičara, na ukupno 52 koncerta. Glavna nagrada je izdavanje CD-a u produkciji Dvestadvojke i PGP-a.
Grupa Destination je iz Beograda, iako su članovi benda beograđani, leskovčani i kruševljani. Postoje od marta 2008. godine. Iste godine osvojili su nagradu publike na festivalu GBOB - Global Battle of the Bends. Šaljivo kažu da imaju nameru da snime desetak albuma, napune Arenu nekoliko puta, postanu slavni u svetu i osvoje MTV nagradu. Zahvaljuju se publici i žiriju koji je glasao za njihovu pobedu, RTS-u , Beogradu 202 i Vladi Džetu na ukazanoj šansi i odlično organizovanom takmičenju. Poručuju svim bendovima da se prijave na konkurs za sledeće takmičenje Demo Masters 8, jer su njihova iskustva pozitivna.
Već danas, počinje novi krug takmičenja Demo masters 8, u klubu Living Room u beogradskom SKC-u. Za nove mlade bendove još nije kasno da se prijave.
 

RSS Kanal