петак, 10. септембар 2010.

Sport

Najbolji veslači Srbije učestvovaće od danas do nedelje na Evropskom prvenstvu u Portugalu. Srbija će nastupiti u 5 disciplina, a Veslački klub Smederevo, na ovom takmičenju, predstavljaće Nemanja Nešić, u lakom četvercu i Dušan Bogičević i Jovan Jovanović, u dubl skulu. Danas, prvog dana šampionata na programu su kvalifikacije, sutra su polufinala, dok su finalne trke zakazane za nedelju.

U organizaciji Bokserskog kluba "Smederevac", u Dvorani Smederevo, danas u 17 časova, biće održana revija, na kojoj će, pored domaćina, nastupiti bokseri iz najboljih srpskih klubova. Prema najavama organizatora, očekuje se oko desetak borbi, a specijalni gosti revije biće bivši evropski, svetski i olimpijski šampioni.

Fudbaleri Smedereva gostuju sutra Javoru, u meču 4-og kola državnog šampionata. Utakmica u Ivanjici počinje u 16 časova i 30 minuta.

Kuglaši Smedereva ugostiće u nedelju beogradsku Tehnohemiju, na startu tamičenja u Prvoj ligi Srbije - grupa „Centar“. Meč se igra od 11 časova, na Adi Ciganliji.

RSS Kanal