петак, 7. мај 2010.

Sport

Fudbaleri Smedereva gostuju sutra BSK-u iz Borče, u meču 28-og kola Super lige. Utakmica se igra od 17 časova, na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Odbojkaška reprezentacija Srbije odigraće sutra u Smederevu prijateljski meč protiv selekcije Makedonije. Utakmica u Dvorani Smederevo počinje u 15 časova. Ulaznice se prodaju po ceni od 100 dinara. Učenici osnovnih i srednjih škola i studenti moći će besplatno da posmatraju susret, uz đačku knjižicu, odnosno indeks.

U Dvorani Smederevo u nedelju i ponedeljak biće održan završni turnir Kupa Srbije za rukometaše. Prvog dana, u nedelju, od 17 časova, sastaju se Crvena zvezda i Dinamo iz Pančeva, dok će od 19 časova i 30 minuta igrati branilac trofeja, Kolubara iz Lazarevca i niški Naisus. Finalni susret na programu je u ponedeljak, od 18 časova i 30 minuta, uz prenos na RTS-u. Ulaznice će se prodavati po ceni od 100 dinara za meč. Učenici osnovnih i srednjih škola i studenti moći će besplatno da posmatraju utakmice, uz đačku knjižicu, odnosno indeks.

RSS Kanal