понедељак, 29. март 2010.

Sport

Fudbaleri Smedereva poraženi su na domaćem terenu od OFK Beograda sa 1:0, u okviru 21-og kola Super lige Srbije. U narednom kolu Smederevci će gostovati u Požarevcu ekipi Mladog radnika.

Takmičari smederevskih Džudo-klubova “Mladost-Carina” i “Bezbednost” zauzeli  su proteklog vikenda, jedno prvo i tri treća mesta  na Prvenstvu Centralne Srbije za junoire. Svi osvajači medalja izborili su učešće na državnom šampionatu. Na juniorskom državnom Prvenstvu u Novom Sadu, u svojoj kategoriji, šampion je postala Andijana Krstić, čime je osigurala nastup za reprezentaciju Srbije.

Na Prvenstvu regiona Beograd, mlade kadetkinje Stonoteniskog kluba Smederevo, u konkurenciji 6 ekipa, zauzele su drugo mesto u ukupnom plasmanu. Smederevke su nastupale u sastavu Karanović, Miladinović i Milošević, a uz jednu drugu i dve treće pozicije, osvojeno je i drugo mesto u miks-dublu. Juniorska muška ekipa “Đurđev grad”, na istom takmičenju, zauzela je 9-tu poziciju u konkurenciji 14 timova.

Skupština Udruženja sportskih ribolovaca „Smederevac“, održana je juče. Predstavljeni su izveštaji o radu u prethodnom periodu i izabrani organi najstarije organizacije sportskih ribolovaca u gradu. Izabrano  je devet članova Upravnog odbora, a u narednom dvogodišnjem mandatu, Udruženje će predstavljati novoizabrani predsednik, Milanče Virijević, aktuelni reprezentativac u sportskom ribolovu.

RSS Kanal